Obavijest poljoprivrednicima s područja grada Virovitice: Do 31. kolovoza prijavite štetu nastalu zbog suše

Grad Virovitica obavještava sve poljoprivrednike, fizičke i pravne osobe da prijave štete od prirodne nepogode – suše, nastale zbog nedostatka oborina tijekom ljetnih mjeseci, a koja je uzrokovala velike materijalne štete na jarim ratarskim te povrtlarskim, industrijskim i voćarskim poljoprivrednim kulturama.

Prijave se mogu podnijeti pismeno putem pošte u zatvorenoj omotnici s naznakom: “Za prijavu šteta od prirodne nepogode“, na adresu Grad Virovitica, Trg kralja Zvonimira 1, Virovitica; elektroničkim putem na e-mail: e-pisarnica@virovitica.hr s naznakom: “Za prijavu šteta od prirodne nepogode“ ili osobno u pisarnici Grada Virovitice.

Štete se mogu prijaviti zaključno sa 31. kolovoza na propisanom obrascu PN koji možete preuzeti OVDJE (.docx) ili (.pdf)

Također, isti se može preuzeti na ulazu u prostore Grada Virovitice te u Upravnom odjelu za financije i gospodarstvo grada (Trg kralja Zvonimira 1)

Uz prijavu je potrebno dostaviti:
• presliku osobne iskaznice
• podatak o OIB-u
• kopiju Lista A Zahtjeva za potporu
• Lista B Prijave površina za 2022. godinu
• kopiju računa prijavitelja ako posjeduje zaštićeni račun.

U prijavi je potrebno navesti sve kulture za koje se prijavljuje prirodna nepogoda te zbrojiti površine koje se nalaze na području Grad Virovitice. (virovitica.hr; fotografija: Ilustracija Pixabay)

Skip to content