Županija prijavila projekte na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost – ukupna vrijednost traženih sredstava 4.500.000,00 kuna

zupanija 11 koji je objavljen 12. prosinca 2012. u Narodnim novinama, prijave su trebale biti prikupljene u roku od 60 dana od objave natječaja. Virovitičko-podravska županija prijavila je ukupno 2 projekta. Prvi se odnosi na izgradnju energetsko učinkovitih građevina osnovnoškolskog obrazovanja u Virovitičko-podravskoj županiji, a obuhvaća 6 Područnih škola (Rogovac, Lukač, Starogradački Marof, Sedlarica, Nova Jošava i Ćeralije). Drugi projekt odnosi se na poboljšanje toplinskih karakteristika građevine Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača.

Uz dva projekta čiji je nositelj Virovitičko-podravska županija, na isti natječaj javile su se i dvije osnovne škole, August Cesarec Špišić Bukovica i I.G. Kovačića Gornje Bazje te Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. Oba projekta osnovnih škola odnose se na zamjenu vanjske stolarije na postojećim građevinama, dok je projekt Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije vezan za izgradnju energetski učinkovite nove zgrade Zavoda.

Projekte su pripremili djelatnici Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije na čelu s pročelnicom Vesnom Šerepac, u suradnji s Agencijom za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije VIDRA. Ukupna vrijednost traženih sredstava je oko 4.500.000,00 kuna.

Skip to content