Župan Tomislav Tolušić primio ravnatelja Kazališta Virovitica Mirana Hajoša

hajos-800-1Kazalište Virovitica, čiji su osnivači Grad Virovitica i Virovitičko-podravska županija, najjači je kulturni brand, kako grada Virovitice, tako i cijele županije. Ove godine ravnatelj Miran Hajoš broji 20, vrlo plodnih i uspješnih, godina na čelu ove kulturne ustanove. Tim povodom župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić upriličio je prijam za ravnatelja Hajoša kako bi mu zahvalio i čestitao na dosadašnjem uspješnom radu i promociji Virovitičko-podravske županije i grada Virovitice na kulturnim događanjima u zemlji, ali i inozemstvu. Prijamu je nazočila i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesna Šerepac.

Župan Tolušić zahvalio mu je na uloženom doprinosu i razvoju kazališta na području grada Virovitice, ali i Virovitičko-podravske županije, te osnaživanju kazališne kulture na cjelokupnom potezu od Osijeka do Zagreba. Uz riječi hvale, župan Tolušić uručio mu je prigodan poklon te mu poželio još puno uspješnih godina na čelu Kazališta Virovitica.

Za 20 godina uspješnog vođenja Kazališta, na inicijativu gradonačelnika Ivice Kirina, Miran Hajoš će od osobnog izaslanika predsjednika RH Ive Josipovića, potpredsjednika Sabora Nenada Stazića, primiti odlikovanje Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića.

Podsjetimo, sutra 8. veljače započinje ovogodišnji VIRKAS 2013, virovitički kazališni susreti koji će trajati do 3. ožujka i u sklopu kojih će se odigrati 24 kazališne predstave, od toga 14 u Virovitici, a ostale u Orahovici, Slatini, Voćinu, Suhopolju i Pitomači, te koncert domaće grupe Vatra i prijatelja. (www.vpz.hr)

Skip to content