Zlatna plaketa turističke zajednice – Gradu Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Predsjednik Turističke zajednice grada Virovitice, i u novomčetverogodišnjem mandatu, bit će dosadašnji predsjednik ZdenkoHercigonja. Tako je odlučila skupština Zajednice na jučerašnjojsjednici koja je održana u Hotelu Šulentić. Osim izbora prvog čovjekavirovitičke turističke zajednice, konstruiran je novi saziv Skupštine,te su izabrana nova tijela upravljanja.
Predsjednik Turističke zajednice grada Virovitice, i u novom četverogodišnjem mandatu, bit će dosadašnji predsjednik Zdenko Hercigonja. Tako je odlučila skupština Zajednice na jučerašnjoj sjednici koja je održana u Hotelu Šulentić. Osim izbora prvog čovjeka virovitičke turističke zajednice, konstruiran je novi saziv Skupštine, te su izabrana nova tijela upravljanja.

U turističko vijeće izabrani su: Davor Bralić, Lahorka Weiss, Zdenko Resler, Zdenko Vukelić, Jasmina Barić, Josip Šulentić i Kata Dečak. U nadzorni odbor izabrani su: Vesna Čosić, Mijo Pavelko i Goran Božanić, dok će gradsku turističku zajednicu u skupštini županijske turističke zajednice zastupati Zdenko Hercigonja, Kata Dečak, Jasmina Barić, Vesna Mustač i Zdravko Tomeković.

U svečanom dijelu sjednice, uručena su godišnja priznanja za suradnju, potporu i doprinos turističkoj promociji. Priznanja su dobili: Flora Vtc d.o.o., Javna ustanova vatrogasne postrojbe Virovitica, Zajednica športskih udruga grada Virovitice, Gabor Horvat, Ivan Zelenbrz, Mijo Pavelko, Karate klub Virovitica, Osnovna glazbena škola jan Vlašimsky i Josip Strmečki.

Zlatnu plaketu dobio je Grad Virovitica.

Skip to content