Želite pomoći stradalima u potresu? Evo gdje su organizirane akcije prikupljanja pomoći

Nastavlja se prikupljanje pomoći za građane koje je pogodio snažan potres na području Banije. U nastavku ćemo vam donositi sve aktualne akcije.

Informativni centar Virovitica – ICV, Oldtimer klub Virovitica, AMKK Cobra, KK Virka, ŽKK Virovitica, NK Sveti Đurađ i Uduga navijača Dinamo u suradnji s Gradom Virovitica i Virovitičko-podravskom županijom, od ponedjeljka, 04. siječnja do subote, 09. siječnja prikupljat će na prostoru parkirališta Viroexpa (od 8 do 17 sati) građevinski materijal kojeg će članovi potom prevesti na mjesto stradanja te će direktno raditi na kućama na kojima je potrebna obnova. Sav prikupljeni materijal bit će prevezen kada se dobije zeleno svjetlo statičara te će se raditi na točno određenim kućama.

Isključivo se prikuplja: crijep, najlon, blok za zidanje, čavli, daske, letve, građa i građevinski alat. Kontakt brojevi za sve zainteresirane:
Tomislav Maloča, predsjednik Oldtimer kluba Virovitica – 099/786-0298
Mario Moslavac, predsjednik AMKK Cobra Virovitica – 099/ 858-4831

Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da se odazovu na ovu akciju kako bi svi zajedno pomogli onima kojima je to najpotrebnije – poručili su organizatori akcije.
(www.icv.hr)

Skip to content