ZBOROVI GRAĐANA U Milanovcu u planu novi trg te navodnjavanje i rasvjeta na nogometnom igralištu

Nakon Golog Brda i Podgorja, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima održao je u srijedu sastanak s mještanima u prigradskim naseljima Jasenaš i Milanovac. Mještani su ovom prilikom iznijeli svoja očekivanja i probleme, a uglavnom je riječi bilo o održavanju parcela i šumskih puteva, prijevozu starijih i nemoćnih koji Grad sufinancira putem Gradskog društva Crvenog križa te je istaknuta potreba izgradnje kružnog toka kod trgovine u Milanovcu kako bi se u tom dijelu usporio promet.

Nazočne u Milanovcu je pozdravio predsjednik Vijeća mjesnog odbora Mario Lukačević te su potom iznesene realizirane i planirane aktivnosti.

Mještani Milanovca su prošle godine dobili novo parkiralište kod doma, rekonstruirana je nerazvrstana ceste u Ulici Vinogradski put, započeli su radovi na sanaciji klizišta…

U ovoj godini gradonačelnik Ivica Kirin je najavio izgradnju novog trga u Milanovcu koji će se financirati preko LAG-a, izgradnju rasvjete i sustava navodnjavanja na nogometnom igralištu, nastavak radova na sanaciji klizišta, modernizaciju Ulice Sv. Križa I. odvojak… Također, istaknuo je kako će se, sukladno raspoloživosti građevinske operative, asfaltirati ulice koje su makadamske, a naseljene.

Zborovi građana u četvrtak su na rasporedu u 17 sati u Rezovačkim Krčevinama te potom u 19 sati u Rezovcu.

(virovitica.hr, fotografije: M. Šolc)

Skip to content