Zbor građana u Taborištu: Doznajte koji su projekti u planu u narednom razdoblju na području ovog Mjesnog odbora

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon Podgorja, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima održao je jučer, 4. travnja, sastanak s mještanima Mjesnog odbora Taborište. Već po tradiciji, ispunjen Mjesni dom u Taborištu svjedočio je da su građani ovog Mjesnog odbora zainteresirani za sudbinu svog dijela grada. Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Željko Heđi tom je prilikom ukratko predstavio što je odrađeno u proteklog godini. Između ostalog, sanirana je cesta te produljena javna rasvjeta u Ulici Mate Lovraka, riješena je odvodnja oborinskih voda na kritičnim mjestima, što zacjevljenjem, što otvorenim kanalima te je uređena površina oko spomenika u Taborištu.

Gradonačelnik Ivica Kirin predstavio je projekte koji će biti odrađeni tijekom sljedeće godine, posebno naglasivši pritom da je potpisan sporazum za financiranje izrade projektne dokumentacije za osiguravanje pružnih prijelaza u Podravskoj i Istarskoj ulici.
Osim toga, na području Vijeća Mjesnog odbora u planu je biciklistička staza od centra Suhopolja do Željezničkog kolodvora u planu s Virovitičko-podravskom županijom, a Programom gradnje za ovu godinu predviđena je i sanacija kolnika u Zagorskoj ulici, izgradnja nogostupa u Podravskoj ulici (do pruge), izrada projektne dokumentacije za javnu rasvjetu u Ličkoj ulici te izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju javne rasvjete u dijelu Slavonske ulice.

Nakon Taborišta, gradonačelnik Kirin sa suradnicima i direktorima gradskih tvrtki danas, 5. travnja u 19 sati, održat će sastanak s mještanima Golog Brda. (virovitica.hr)

Skip to content