Zbor građana u Taborištu

Jučer je u Taborištu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Taborište. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.1 1269934914Jučer je u Taborištu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Taborište. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.

2 1269934914Na početku Zbora građana gradonačelnik Kirin je podsjetio mještane na brojne aktivnosti koje su odrađene u protekloj godini u ovom mjesnom odboru od izgradnje Područne škole Taborište, rekonstrukcije ceste u Slavonskoj ulici, uređenja javne površine u Istarskoj ulici što je sve uz izgradnju Župne crkve doista promijenilo izgled Taborišta i pretvorilo ga u gradsku četvrt, podsjetivši mještane na dolazak ministra Ivana Šukera 2003. godine kada je bio zaprepašten blatom i neuređenosti jednog ovako velikog naselja.

3 1269934914U kratkim crtama upoznao je mještane i sa budućim aktivnostima u naselju, a nakon toga mještani su gradonačelniku i gradskim pročelnicima postavili nekoliko pitanja vezanih uglavnom uz komunalna pitanja na koje su dobili i konkretne odgovore.

Na kraju je gradonačelnik Kirin pozvao sve građane grada Virovitice da uređuju zelene površine ispred svojih kuća kako bi nam grad bio što ljepši, ali i tim uređenjem da se izbjegnu eventualne naplavine vode na cesti koje prskaju prolaznike i stambene objekte prilikom prolaska vozila jer je često puta dovoljno prokopati kanalčić da se to izbjegne ili samo malo pročistiti nakupine blata u kanalu.

Skip to content