Zbor građana u Sv. Đurađu: U planu rekonstrukcija Ulice Narodne Garde, sanacija klizišta, energetska obnova Mjesnog doma…

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Mnoštvo mještana okupilo se danas, 17. travnja, u Mjesnom domu u Svetom Đurađu gdje je održan posljednji u nizu sastanaka gradonačelnika Ivice Kirina i suradnika s građanima. Ispunjen Mjesni dom svjedočio je da su građani ovog Mjesnog odbora zainteresirani za sudbinu svog naselja. Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Ivan Ćavarušić nabrojao je doista brojne aktivnosti koje su odrađene i organizirane u naselju, a riječ je, između ostalog, o sanaciji kolničke konstrukcije u Ulici Hrvatskih žrtava, izgradnji javne rasvjete u Ulici Aleja Maturanata, nabavi materijala za održavanje i popravak Mjesnog doma, uvođenju kanalizacija u brdske dijelove, mjestimičnom proširenju vodovodne mreže, redovnom održavanju cesta i signalizacije… Pohvaljen je i rad Udruge umirovljenika i Udruge branitelja te Nogometnog kluba koji su osnova društvenog života u naselju.

Gradonačelnik Ivica Kirin i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić najavili su brojne aktivnosti i projekte i za naredni period. U planu je tako postavljanje LED javne rasvjete, rekonstrukcija Ulice Narodne Garde, sanacija klizišta u Ulici sv. Križa, Put sv. Jurja i Vinogradskoj ulici, obnova dječjeg igrališta, energetska obnova Mjesnog doma, rekonstrukcija ceste u ulicama Štruklinov jarak, Prilaz vili i Mlinskoj ulici – odvojci te rekonstrukcija i izgradnja ceste i ostale komunalne infrastrukture na području UPU Jezera… (virovitica.hr, M. Bašić)

Skip to content