Zbor građana u Rezovačkim Krčevinama

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u Rezovačkim Krčevinama održan Zbor građana Mjesnog odbora Rezovačke Krčevine. Sastanku su prisustvovali uz gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina i svi pročelnici Grada Virovitice i direktori gradskih komunalnih poduzeća kojima su zainteresirani građani postavljali pitanja.Jučer je u Rezovačkim Krčevinama održan Zbor građana Mjesnog odbora Rezovačke Krčevine. Sastanku su prisustvovali uz gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina i svi pročelnici Grada Virovitice i direktori gradskih komunalnih poduzeća kojima su zainteresirani građani postavljali pitanja. Najviše pitanja odnosilo se je na probleme komunalne naravi, na koje su konkretne odgovore dali privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement i direktor tvrtke Virkom Zdravko Per.

Tom prigodom gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin najavio je da uskoro Rezovačke Krčevine više neće biti slijepo crijevo jer je u planu izgradnja nekoliko cesta s biciklističkim stazama koje bi povezale Rezovačke Krčevine s prigradskim naseljem Milanovac što bi u mnogo čemu olakšao život ljudi u ovom naselju. Izrazio je žaljenje što je zatvorena Trgocentrova trgovina, no Grad kao institucija tu ništa nije mogao učiniti jer je Trgocentar privatna tvrtka.

– Za Rezovačke Krčevine svakako dolaze bolji dani jer zahvaljujući svom položaju sigurno i nakon izgradnje ovih cesta sigurno će postati jedno od najinteresantnijih turističkih mjesta na ovom području Virovitičko-podravske županije na kraju svog izlaganja rekao je gradonačelnik Kirin.

Skip to content