Zbor građana u Podgorju

Jučer je u virovitičkom prigradskom naselju Podgorje na poziv gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina održan Zbor građana. Sastanak sa mještanima otvorio je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Podgorje Josip Oleksa…1 1240388788Jučer je u virovitičkom prigradskom naselju Podgorje na poziv gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina održan Zbor građana. Sastanak sa mještanima otvorio je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Podgorje Josip Oleksa koji je u znak zahvalnosti na osobnom doprinosu u razvoju i podizanju standarda i boljeg življenja svih mještana naselja Podgorje gradonačelniku Grada Virovitice Ivici Kirinu darovao prigodan poklon, nakon čega je Antun Troha upoznao prisutne sa svim aktivnostima koje su odrađene u Podgorju u proteklom periodu.
Posebno je istaknuo otvaranje Područne škole, izgradnju pružnog prijelaza sa signalizacijom i izgradnju crkvenog zvonika. Gradonačelnik Ivica Kirin najavio je i skoro uređenje mjesnog doma, te uređenje dječjeg igrališta, ali i osvjetljenje nogometnog igrališta za koje je već napravljeno idejno rješenje i trenutno se rješavaju imovinsko pravni odnosi.

2 1240388788Gradonačelnik je najavio i asfaltiranje parkirališta iza mjesnog doma, uređenje dječjeg igrališta i autobusnog stajališta kod škole kao i izgradnju biciklističke staze od Špišić Bukovice do Virovitičkih ribnjaka i izgradnju kompletne infrastrukture u svim odvojcima.
Mještane je najviše zanimalo uređenje cesta, mostova i kanala za oborinsku odvodnju nakon što prođe kanalizacija na što su dobili čvrsta obećanja da je dužnost izvođača radova da nakon izvedbe sve vrate u prvobitno stanje, te da u slučaju određenih nepravilnosti to odmah dojave predsjedniku Oleksi kako bi se one na vrijeme uspjele otkloniti.

Skip to content