Zbor građana u Milanovcu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u Milanovcu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Milanovac.
Sastanak je otvorio predsjednik Mjesnog odbora Milanovac Kamenko Rogović koji je podsjetio nazočne na brojne projekte koji su ostvareni u Milanovcu…Jučer je u Milanovcu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Milanovac.
Sastanak je otvorio predsjednik Mjesnog odbora Milanovac Kamenko Rogović koji je podsjetio nazočne na brojne projekte koji su ostvareni u Milanovcu u protekloj godini od zacjevljenja kanala oko nogometnog igrališta iz kojeg se je godinama širio neugodan miris i često se je zamuljivao, izgradnje spomen obilježja braniteljima, rekonstrukcije ulice Sv. Trojstva, izvedbu niskonaponske mreže i javne rasvjete, pa sve do stvaranja preduvjeta za izgradnju Športsko rekreacijskog centra. Istaknuta je i potreba da se postave koš za košarku kod Područne škole, te poveća broj dječjih igrala.

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin najavio je nastavak kanalizacije u ulici Sv. Trojstva, te uređenje prostora oko mjesnog doma, ali i istakao kako će ova i iduća godina biti godine pripreme projekata za Europsku uniju kako bi se što veći dio „kolača” od 25.000.000,00 kuna slio u grad Viroviticu.
Nakon njegovog izlaganja brojni mještani postavili su pitanja uglavnom komunalne naravi na koje su im članovi Gradske uprave dali konkretne odgovore.

Skip to content