Zbor građana u Golom Brdu

Jučer je u Golom Brdu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Golo Brdo. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.1 1270808519Jučer je u Golom Brdu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Golo Brdo. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.
Gradonačelnik Kirin u kratkim je crtama iznio trenutno stanje u Gradu Virovitici, te upoznao mještane s inicijativom Grada Virovitice da ovo prigradsko naselje postane mjesto koje će imati svoju budućnost kroz spajanje mjesta sa Špišić Bukovicom i Korijom kako bi Golo Brdo prestalo biti „slijepo crijevo” što uvelike utiče na mogućnost njegovog razvoja.

2 1270808520Posebno je pohvalio predsjednika Mjesnog odbora Josipa Blaževića na velikom nesebičnom trudu koji je uložio i ulaže kako bi se problemi u Golom Brdu što prije riješili.
Nakon izlaganja gradonačelnika mještani su postavili nekoliko pitanja uglavnom komunalne problematike na koje su odgovore dali gradonačelnik Kirin, privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement i direktor tvrtke Virkom d.o.o. Zdravko Per.

Skip to content