Zbor građana u Golom Brdu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u Golom Brdu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Golo Brdo. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.Jučer je u Golom Brdu gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Golo Brdo. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.
Gradonačelnik Kirin u kratkim je crtama iznio trenutno stanje u Gradu Virovitici, te upoznao mještane s inicijativom Grada Virovitice da ovo prigradsko naselje postane mjesto koje će imati svoju budućnost kroz spajanje mjesta sa Špišić Bukovicom i Korijom kako bi Golo Brdo prestalo biti „slijepo crijevo” što uvelike utiče na mogućnost njegovog razvoja.

Posebno je pohvalio predsjednika Mjesnog odbora Josipa Blaževića na velikom nesebičnom trudu koji je uložio i ulaže kako bi se problemi u Golom Brdu što prije riješili.
Nakon izlaganja gradonačelnika mještani su postavili nekoliko pitanja uglavnom komunalne problematike na koje su odgovore dali gradonačelnik Kirin, privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement i direktor tvrtke Virkom d.o.o. Zdravko Per.

Skip to content