Zbor građana u Čemernici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u Čemernici održan sastanak sa mještanima ovog prigradskog naselja. Zbor građana sazvao je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, a nazočili su mu svi pročelnici Grada Virovitice i direktori gradskih poduzeća.Jučer je u Čemernici održan sastanak sa mještanima ovog prigradskog naselja. Zbor građana sazvao je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, a nazočili su mu svi pročelnici Grada Virovitice i direktori gradskih poduzeća. Sastanak je otvorio predsjednik Vijeća mjesnog odbora Čemernica Zdravko Blažević koji je upoznao prisutne sa svim aktivnostima koje su odrađene u Čemernici u proteklih godinu dana.
Posebno je istakao rekonstrukciju cesta u ulicama Tina Ujevića i odvojku ulice Kardinala Kuharića, izgradnju nadstrešnice na autobusnom stajalištu, rekonstrukciji krova na mjesnom domu i započete radove na uređenju ceste Virovitica-Suhopolje koja je u tijeku.
Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin izrazio je zadovoljstvo što radovi na uređenju mjesnog doma odlično napreduju, te upoznao prisutne sa aktivnostima koji se u ovom prigradskom naselju planiraju u idućem vremenskom razdoblju.

Tako je najavio asfaltiranje ulica u zagrebačkom odvojku I, II i III kao i izgradnju kanalizacije u III odvojku spomenute ulice, izgradnju dječjeg igrališta i parkirališta kod škole i mjesnog doma, kao i izgradnju drvoreda u svakoj ulici. Najavio je i pretvaranje određenih dijelova naselja u građevnu zonu, budući da je porastao interes građana za ovo prigradsko naselje, te gradnju pješačkih mostova i semafora kod škole kako bi se djeci osigurao sigurniji odlazak u školu.
Bilo je i nekoliko pitanja za direktora Virkoma Zdravka Pera koji je istakao da je Virkom zadužen za priključak kanalizacije na mrežu, dok su građani dužni iskopati samo pristupne kanale, kao i da će se učiniti sve pogodnosti građanima kako bi se što prije priključili na kanalizaciju budući da je korištenje septičkih jama u mjestima gdje je izgrađen sustav odvodnje Zakonom zabranjen.
Da je Gradska uprava u ovom prigradskom naselju odlično odradila svoj posao najbolji pokazatelj bio je i gromoglasan pljesak koji su od prisutnih mještana dobili na kraju sastanka.

Skip to content