Zbor građana u Čemernici

Jučer je u Čemernici gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Čemernica. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.1 1270626801Jučer je u Čemernici gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sazvao sastanak građana Mjesnog odbora Čemernica. Na sastanku su građani kao i svake godine virovitičkog gradonačelnika, sve pročelnike Grada Virovitice i direktore komunalnih poduzeća mogli upitati za sve probleme na području tog mjesnog odbora.
Gradonačelnik Kirin u kratkim je crtama iznio trenutno stanje u Gradu Virovitici posebno naglasivši činjenicu da se u posljednje vrijeme najviše radi na izradi projekta za Europske fondove kako bi spremni dočekali podjelu ”kolača” od 25 milijardi kuna. Zahvalio se je i članovima mjesnog odbora na dobrovoljnom radu u uređenju ovog naselja, a posebno Gradskom vijećniku Miljenku Sabi.

2 1270626801Dječje i rukometno igralište bili su pun pogodak moglo se je čuti na jučerašnjem skupu od mještana koji su istakli da na igralište u Čemernici sada nerijetko dolaze i djeca iz grada i okolnog Suhopolja
Gradski vijećnik Miljenko Sabo uz zahvalu gradonačelniku što je prepoznao njihov trud nabrojao je još 20-ak mještana koji su se redovito odazivali na sve aktivnosti oko uređenja naselja, ali i pohvalio odličnu suradnju s Gradom, te komunalnim tvrtkama koji su prepoznavši trud mještana na razne načine pomogli u rješavanju problema u Čemernici.
Direktor tvrtke Virkom d.o.o. Zdravko Per istakao je još problem malog broja priključaka na kanalizaciju iako ljudi imaju obvezu priključka u cilju očuvanja okoliša, te apelirao na njih da se što prije priključe.

Skip to content