“Zbogom školo do jeseni” uz Ivana Zaka

zbogom-skolo-plakat1-754x1024U petak, 28. lipnja, održava se već tradicionalna manifestacija “Zbogom školo do jeseni” na kojoj se, uz bogat kulturno-umjetnički program, nagrađuju naj-učenici osnovnih i srednjih trogodišnjih i četverogodišnjih škola. U sklopu programa nastupit će udruge koje se bave pjesmom i plesom, a kao nagradu svim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima i profesorima Virovitičko-podravska županija poklanja koncert Ivana Zaka.

Pregledom pristigle dokumentacije Povjerenstvo za izbor najučenika osnovnih i srednjih škola je izradilo prijedlog temeljem kojeg će župan Tomislav Tolušić donijeti Odluku za izbor najučenika (najučenice) osnovne škole te najučenika (najučenice) srednje trogodišnje i srednje četverogodišnje škole s područja cijele Virovitičko-podravske županije. Troje najučenika (najučenica) biti će nagrađeno prijenosnim računalom, a svi najučenici osnovnih i srednjih škola škola biti će nagrađeni prigodnim poklonom iznenađenja koji će im biti uručeni u sklopu manifestacije “Zbogom školo do jeseni”, a nagraditi će ih njihovi ravnatelji/ice..

Manifestacija, koju organizira Upravni odjel za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije u suradnji sa školama, završit će koncertom estradne zvijezde Ivana Zaka. (www.vpz.hr)

Skip to content