Zbog koronavirusa prolongirano održavanje jubilarnog 25. izdanja Viroexpa

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022, koji se trebao održati od 18. do 20. ožujka, prolongirano je.

Imali smo veliku želju, no žao nam je što je tako ispalo, ali drugačije ne može biti, ma koliko mi to željeli– kazao nam je direktor Viroexpa i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok.

Kako trenutno na razini Hrvatske bilježimo velike brojke novozaraženih te je shodno tome teško predvidjeti razvoj broja novozaraženih, a uz trenutne epidemiološke mjere s naglaskom da se sajam održava u zatvorenom prostoru, Viroexpo koji se trebao održati od 18. do 20. ožujka ćemo prolongirati. Vidjet ćemo hoćemo li ga održati ove godine u nekom drugom periodu, jer o tome će ključnu ulogu imati epidemiološka slika s koronavirusom. Ako ona bude povoljna, mi ćemo biti spremni. Svim izlagačima koji su uplatili za izlagački prostor za sudjelovanje na sajmu još 2020., kotizacija i nadalje ostaje za sajam 2022. godine – naglasio je Bojan Mijok.

Podsjetimo, organizatori i pokrovitelji Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

(www.viroexpo.hr, foto: K. Toplak)

Skip to content