Završne konferencije projekta VIBA Youth sufinanciranog od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska

Završne konferencije projekta VIBA Youth će se održati 20. svibnja 2011. godine u Gradu Barcsu i 27. svibnja 2011. godine u Gradu Virovitici. Projekt VIBA Youth je sufinanciran od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska-Mađarska.Završne konferencije projekta VIBA Youth će se održati 20. svibnja 2011. godine u Gradu Barcsu i 27. svibnja 2011. godine u Gradu Virovitici. Projekt VIBA Youth je sufinanciran od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska-Mađarska.Na konferenciji će članovi implementacijskog tima iz Grada Virovitice, Barcsa i Razvojne agencije Sjever prezentirati rezulate projekta. Glavni cilj projekta je omogućiti mladima iz prekograničnog područja da se upoznaju, odnosno zajednički organiziraju razne kulturne, zabavne, sportske i ostale sadržaje koji ih zanimaju.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 100.270 eura ili 732.000 kuna, a implementacijski rok s ciljanom dobnom skupinom od 10 do 30 godina je 12 mjeseci. Projekt uključuje 11 prekograničnih događanja, odnosno manifestacija koje su organizirane kroz radionice i kampove, a sve su uspješno provedene.Dodatne informacije o IPA prekograničnom programu Mađarska – Hrvatska moguće je pronaći na internet stranici hu-hr-ipa.com/hr, a o projektu VIBA Youth na internet stranici vibayouth.com/hr.

Skip to content