Završna konferencija VIBA Youth projekta sufinanciranog od strane EU

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Završna konferencija VIBA Youth projekta održana je 27. svibnja 2011. godine u Virovitici. VIBA Youth projekt je sufinanciran od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska. Nakon pozdravnih riječi voditelja projekta Alena Bjelice…Završna konferencija VIBA Youth projekta održana je 27. svibnja 2011. godine u Virovitici. VIBA Youth projekt je sufinanciran od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska. Nakon pozdravnih riječi voditelja projekta Alena Bjelice uslijedile su kratke prezentacije o rezultatima i aktivnostima projekta koje su održale voditeljice projekta iz Barcsa i Virovitice, gđa Ildiko Veszner i gđica Dijana Stiblik. Prisutne su pozdravili i voditelj projekta iz Grada Barcsa Ramon Ivelics i direktor turističkog ureda Grada Virovitice Antun Mihoković. Na konferenciji su prisustvovali članovi implementacijskog tima iz Grada Virovitice, Barcsa i Razvojne agencije Sjever- DAN d.o.o., kao i voditelji radionica iz grada Virovitice.

Cilj projekta VIBA Youth je omogućiti mladima iz prekograničnoga područja da se upoznaju, odnosno zajednički organiziraju razne kulturne, zabavne, sportske i ostale događaje koji ih zanimaju da bi mogli razjmjeniti znanja i iskustva, ali prije svega prevladati jezične barijere. Projekt je uključivao 11 prekograničnih događanja, od kojih je Grad Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom Sjever – DAN d.o.o. implementirao 5 i to:
1. Plivački kamp održan 7. srpnja 2010., voditelj kampa je gdin Zdravko Pavoković
2. Ekološka radionica održana 14. listopada 2010., voditeljica radionice je bila gđica Marijana Jengić
3. Folklorna radionica održana 14. prosinca 2010., voditelj radionice je bio g. Igor Juran
4. Fotografska radionica održana 26. ožujka 2011., voditelj radionice je bio g. Ivan kršić
5. Umjetnička radionica održana 7. srpnja 2011., voditeljica radionice je bila gđa Ankica Fijala

Sve manifestacije su uspješno provedene te su uspješno ocijenjene od strane implementacijskog tima, voditelja radionica, ali i sudionika odnosno djece i mladih.

Skip to content