Završio drugi turnus Sportskih praznika u Virovitici: Osnovnoškolci s oduševljenjem odradili sve zadatke

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U sportskoj dvorani virovitičke Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić danas (petak) je završio drugi turnus Sportskih praznika, koje drugu sezonu provodi Hrvatski školski sportski savez u suradnji sa Školskim sportskim savezom Virovitičko–podravske županije.

U ovom turnusu bili su većinom učenici prvih i drugih razreda osnovne škole, kojima su Sportski praznici bili prvi iskorak u sport izvan redovne nastave Tjelesne i zdravstvene kulture.

Drago mi je što ste se odazvali u ovako velikom broju, pokazujući da vam je potrebna tjelesna aktivnost i tijekom praznika. Ovo je hvalevrijedan projekt Hrvatskog školskog saveza i Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije. Nadam se da će se većina vas koji ste danas ovdje i iduće godine priključiti Sportskim praznicima – prilikom podjele diploma polaznicima Sportskih praznika rekla je zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac.

Na kraju su se polaznici oprostili od svojih voditelja Ivana Vrbančića i Matka Vukovića.

Jedan dan zbog radova nismo imali struje u sportskoj dvorani, ali to nam nije bila prepreka za odrađivanje naših aktivnosti. Sve planirane vježbe odradili smo u parku – pojasnio nam je na završetku Matko Vuković.

U preostala dva turnusa Sportskih praznika u virovitičkoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta u posljednjem turnusu od 18. do 22. srpnja, pa se zainteresirani mogu još prijaviti na mail: ivrbancic4@gmail.com

(www.icv.hr, mš, fotografije: M. Bašić)

Skip to content