ZAVRŠILO ROKOVO Cota G4, Vatra i vatromet finale proslave 787. rođendana Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Završilo je Rokovo 2021., manifestacija kojom je kroz četiri dana Virovitica slavila 787. obljetnicu postojanja. Zabavnim, kulturnim, sportskim programima, nastupima brojnih izvođača, prezentacijom rada udruga i klubova ispričana je priča o Virovitici kao gradu koji je živ, koji se mijenja, a koji i dalje ostaje prepoznatljiv.

Završna večer bila je rezervirana za rokersku rođendansku proslavu – glavnu pozornicu sinoć (ponedjeljak) prvo su dobro zagrijali dečki iz Daruvara, bend Cota G4, koji su izveli svoje najpoznatije hitove, a zatim je usijanu atmosferu dodatno podigla “domaća” Vatra.

Ivan Dečak i ekipa podsjetili su Virovitičane na neke od svojih starih hitova, prešli bogatim repertoarom poznatih skladbi, kao i nagrađenih pjesama poput Tanga, Nama se nikud ne žuri. Publika je jednako uživala i u najnovijim hitovima poput Vidi kako se smiješ, Sva naša ljeta i drugima.

Budući da je frontmen Ivan Dečak ove godine dobitnik Zahvalnice grada Virovitice za iznimne rezultate u glazbenoj djelatnosti, a nije mogao nazočiti svečanoj sjednici, nagradu u ime Grada sinoć mu je uručio gradonačelnik Ivica Kirin tijekom koncerta.

Glazbena čestitka završena je u tradicionalnom stilu – vatrometom u ponoć, kojim je ispraćeno još jedno Rokovo. Posljednju večer proslave Dana grada Virovitice kroz fotografije možete pogledati u galeriji. (www.icv.hr, foto: M. Rođak)

Skip to content