Završene radionice u sklopu projekta izgradnje pristupnih cesta u Poduzetničkoj zoni III – faze II i IV“

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Provedba projekta „Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici- faze II i IV“ bliži se kraju, a time i popratne aktivnosti u Projektu koje su podrazumijevale intenzivnu suradnju Grada Virovitice i Razvojne agencije Sjever-DAN iz Varaždina, a sve u cilju razmjene pozitivnih iskustava iskustava i dobre prakse u privlačenju investitora u Poduzetničke zone.
Cjelokupan Projekt usmjeren je na stvaranje poticajnih uvjeta za ulaganje investitora u Virovitici, a sve u cilju stimuliranja gospodarskog rasta i održivog razvoja Virovitice.
Podsjetimo, izgradnja Poduzetničke zone III u Virovitici je projekt kroz koji se nastoji stimulirati gospodarske aktivnosti u gradu Virovitici stvaranjem povoljnih uvjeta za realizaciju investicija zainteresiranim ulagačima, čime bi se doprinijelo gospodarskom, ali i ukupnom razvoju grada Virovitice te čitave Virovitičko-podravske županije. Projekt obuhvaća izvedbu osnovne komunalne infrastrukture: prometnice, električnu mrežu, plinovod, sanitarnu i oborinsku kanalizaciju, te vodovod, a čitav Projekt podijeljen je u četiri faze. I. i III. faza su završene, dok su II. i IV. faza prijavljene na natječaj EU za izgradnju poslovne infrastrukture u sklopu IPA programa. Provedba je započela u lipnju 2014.g. i traje do 12. lipnja 2015. godine, a ukupna vrijednost projekta iznosi 3.337.135, 38 HRK.

VTA Virovitica

Skip to content