Završena stručna osposobljavanja HZZ-a Virovitica

Na današnjoj svečanosti u prostoru HZZ PS Virovitica podijeljeno je ukupno 20 uvjerenja polaznicima stručnog osposobljavanja za priprematelje jednostavnih jela i slastica.Na današnjoj svečanosti u prostoru HZZ PS Virovitica podijeljeno je ukupno 20 uvjerenja polaznicima stručnog osposobljavanja za priprematelje jednostavnih jela i slastica. Navedeno stručno osposobljavanje organizirao je Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica, a provela Hrvatska obrtnička komora Virovitica u suradnji sa Strukovnom školom Virovitica.

Podjeli su prisustvovali Privremeni pročelnik HZZ PS Virovitica Ivan Domšić, rukovoditeljica posredovanja HZZ PS Virovitica Blaženka Bajan, predstavnik Hrvatske obrtničke komore Virovitica Franjo Petrić i profesorica Ljubica Mihaljević koja je polaznicima održavala teorijski i praktični dio nastave.

Ovom podjelom završena su sva planirana stručna osposobljavanja HZZ Područne službe Virovitica za 2008. godinu tijekom kojih je osposobljena 171 osoba za 12 različitih zanimanja. Za njihovu edukaciju, putne troškove, osiguranje, liječničke preglede i novčane pomoći utrošeno je ukupno  1.900.000,00 kuna.

Ovim putem HZZ PS Virovitica se zahvaljuje svim poslodavcima s područja Virovitičko-podravske županije koji su primili na praktičan dio  obuke  nezaposlene osobe, polaznike stručnih osposobljavanja i na taj način im kroz praktičan rad omogućili stjecanje novih znanja i vještina u zanimanjima za koja su se osposobljavali.

Skip to content