Završen tečaj informatike za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

udvdrZavršen je projekt „Tečaj informatike za hrvatske branitelje članove UDVDR – Ogranka Virovitica i članove njihovih obitelji“. Tečaj je trajao 10 radnih dana, od 25.veljače. do 08.ožujka.

U projekt je bilo uključeno 35 članova UDVDR – Ogranka Virovitica i članova njihovih obitelji, od čega njih 23-troje iz UDVDR – Kluba Sveti Đurađ, 9-toro iz UDVDR – Kluba „SOKOL“ Milanovac i 3 člana UDVDR – Ogranka Virovitica sa područja grada.

Tečaj informatike proveden je pod stručnim vodstvom predavača Renata Poldrugača, inženjera računarstva te člana udruge “Quadrum” iz Virovitice koja je osnovana je s ciljem razvitka ljudskih potencijala na regionalnoj razini, njegovanja kulturne baštine i hrvatskog identiteta te ostavštine i tradicije vrijednosti Domovinskog rata.

Kako je tečaj završavao 08. ožujka, priređeno je malo iznenađenje za devet polaznica tečaja. Međunarodni Dan žena čestitao im je predsjednik UDVDR – Ogranka Virovitica, gospodin Serfet Ciriković, a predsjednik UDVDR – Kluba Sveti Đurađ, gospodin Josip Pepa Laslo, podsjetio je na povijest ovog značajnog datuma, gospođama čestitao Dan žena, te pozvao njihove supružnike da mu pomognu u uručivanju poklon iznenađenja, stručka karanfila.

Prema raščlambi gospodina Poldrugača, a i prema riječima samih polaznika, cilj tečaja u cijelosti je postignut.

Zahvale su upućene  ravnateljici Osnovne škole Vladimir Nazor, Sanjici Samac, na domaćinstvu, gospodinu Poldrugaču i udruzi „Quadrum“ na stručnoj pomoći, a gospodinu Željku Iharošu, direktoru Flora Vtc d.o.o. Virovitica, na stvarnoj potpori.

 

Skip to content