Završen foto natječaj na temu Rokovo 2008

Fotograf Virovitica Online portala, Matej Sudar, pobjednik je prvog foto natječaja na temu Rokova 2008. kojeg su organizirali Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitica.
Fotograf Virovitica Online portala, Matej Sudar, pobjednik je prvog foto natječaja na temu Rokova 2008. kojeg su organizirali Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitica.

U konkurenciji od 109 fotografija poslanih od strane 14 autora Matejovu fotografiju «Rokovo» stručni sud u sastavu: Marija Lovrenc (novinarka Večernjeg lista), Mihaela Kulej (prof. povijesti umjetnosti, ravnateljica Gradskog muzeja Virovitica), Matija Turkalj Bobi (fotograf) te predstavnici Grada Virovitice, Đurđa Aragović i Dario Vranek, ocijenio je najboljom. Drugoplasirana fotografije je „Paraglajder” autora Ivana Kršića, treće plasirani je „Thompson” autora Antonija Jurkina, dok je utjehu na četvrtom mjestu pronašao Ivan Šemper koji se na natječaj javio s fotografijom pod nazivom «1234» koja je snimljena na koncertu riječke rock skupine Let3.

Pobjedniku foto natječaja pripao je fotoaparat marke Olympus mju 840, drugoplasirani autor nagrađen je stativom. Treće plasirani autor kao nagradu dobio je USB stick od 16GB , dok je četvrtoplasirani Ivan Šemper kući ponio USB stick od 8GB. Svi nagrađeni autori kao dodatak nagradi dobili su i nedavno izdanu fotomonografiju «Virovitica – suvremenost i tradicija». Osim nagrađenih autora u foto natječaju još su sudjelovali: Davor Kuhn, Emir Mešić, Goran Orlić, Ivan Horvat, Ivana Farkaš, Ivana Gruban, Josip Hećimović, Ljubo Ruben Weiss, Mirko Poljanac i Vitomir Šreter. (A. Jurkin / vt.info)

Fotografije koje su ušle u uži izbor, njih 15, možete pogledati u našoj foto galeriji s desne strane. Fotografije iz galerije su poslagane nasumično te ne predstavljaju stvaran poredak.

Skip to content