Zaslužnima uručena javna priznanja Grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U okviru svečane sjednice Gradskog vijeća grada Virovitice gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednica Vijeća Lahorka Weiss uručili su i javna priznanja Grada Virovitice. Zlatna plaketa „Grb Grada Virovitice“ za životno djelo dodijeljena je doktoru Vladimiru Kolesariću…U okviru svečane sjednice Gradskog vijeća grada Virovitice gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednica Vijeća Lahorka Weiss uručili su i javna priznanja Grada Virovitice.

Zlatna plaketa „Grb Grada Virovitice“ za životno djelo dodijeljena je doktoru Vladimiru Kolesariću.

Zlatne plakete Grada Virovitice dodijeljene su za izniman doprinos očuvanja kulturne baštine grada Virovitice i duhovnu obnovu fra Robertu Perišiću te za izniman doprinos u arhitektonsko-urbanističkom uređenju grada Virovitice Krunoslavu Kovaču.

Zahvalnice Grada Virovitice dodijeljene su: Dječjem vrtiću “Cvrčak”povodom 60. godišnjice osnivanja, Učeničkoj zadruzi „Mali Mikeši“ za izniman doprinos u očuvanju kulturne baštine virovitičkog kraja, Višnji Romaj za izniman doprinos u promicanju kulture i unapređenje knjižničarstva, velečasnom Ivici Šohu za izniman doprinos u razvoju školstva, Mirku Lukašu za izniman doprinos u znanstvenom, nastavnom i stručnom radu, Josipu Kaliniću za izniman doprinos u razvoju obrtništva i gospodarstva, Andriji Majkovčanu za humanost 104. dobrovoljnog davanja krvi te Vijeću Mjesnog odbora Taborište za doprinos u uređenju mjesnog odbora i podizanju kvalitete življenja.

Skip to content