Zaslužnima uručena javna priznanja Grada Virovitice

U okviru svečane sjednice Gradskog vijeća grada Virovitice gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednica Vijeća Lahorka Weiss uručili su i javna priznanja Grada Virovitice. Zlatna plaketa „Grb Grada Virovitice“ za životno djelo dodijeljena je doktoru Vladimiru Kolesariću…1 1313508317U okviru svečane sjednice Gradskog vijeća grada Virovitice gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednica Vijeća Lahorka Weiss uručili su i javna priznanja Grada Virovitice.

2 1313508317Zlatna plaketa „Grb Grada Virovitice“ za životno djelo dodijeljena je doktoru Vladimiru Kolesariću.

3 1313508317Zlatne plakete Grada Virovitice dodijeljene su za izniman doprinos očuvanja kulturne baštine grada Virovitice i duhovnu obnovu fra Robertu Perišiću te za izniman doprinos u arhitektonsko-urbanističkom uređenju grada Virovitice Krunoslavu Kovaču.

4 1313508317Zahvalnice Grada Virovitice dodijeljene su: Dječjem vrtiću “Cvrčak”povodom 60. godišnjice osnivanja, Učeničkoj zadruzi „Mali Mikeši“ za izniman doprinos u očuvanju kulturne baštine virovitičkog kraja, Višnji Romaj za izniman doprinos u promicanju kulture i unapređenje knjižničarstva, velečasnom Ivici Šohu za izniman doprinos u razvoju školstva, Mirku Lukašu za izniman doprinos u znanstvenom, nastavnom i stručnom radu, Josipu Kaliniću za izniman doprinos u razvoju obrtništva i gospodarstva, Andriji Majkovčanu za humanost 104. dobrovoljnog davanja krvi te Vijeću Mjesnog odbora Taborište za doprinos u uređenju mjesnog odbora i podizanju kvalitete življenja.

Skip to content