Zaprašivanje komaraca u petak, 02. srpnja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U petak 02. srpnja 2010 tvrtka Asanator d.o.o. u ranim jutarnjim satima između 5.00 i 5.30 sati obavit će zaprašivanje protiv komaraca (tzv. zamagljivanje) u gradu Virovitici. Zamagljivanje će obuhvatiti prostor…U petak 02. srpnja 2010 tvrtka Asanator d.o.o. u ranim jutarnjim satima između 5.00 i 5.30 sati obavit će zaprašivanje protiv komaraca (tzv. zamagljivanje) u gradu Virovitici. Zamagljivanje će obuhvatiti prostor gradskog parka, Trga Ljudevita Patačića i Trga Ante Starčevića, te prostora malog parka i dio ulice Matije Gupca (do Vodičanke), ulicu J. Runjanina, dio ulice Đure Basaričeka, ulicu Antuna Mihanovića, Trg bana Josipa Jelačića, Trg dr. Franje Tuđmana, ulicu Augusta Šenoe i dio ulice Tomaša Masaryka.

Ovom prilikom upozoravamo i sve pčelare da zaprašivanje može izazvati i uginuće pčela, te ih molimo da u petak obavezno zatvore svoje košnice do 7 sati ujutro kako bi izbjegli njihovo uginuće.

Kako nam je u svezi navedenog rekao privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement ovo je najbolje vrijeme za njihovo uništavanje jer se je nakon nekoliko kišnih dana izlegla nova generacija komaraca, a u petak ujutro će prema prognozama meteorologa biti sunčano vrijeme bez vjetra što će biti idealno za zamagljivanje.

Skip to content