Započelo je zaprimanje prijava za Ljetni kamp Arsenalove škole nogometa u Velikoj

glavno novoArsenalova škola nogometa, Virovitica-Hrvatska u suradnji s Arsenal FC Elite Academy SEE, po prvi puta u Hrvatskoj organizira kamp za mlade igrače iz cijele regije (Hrvatska, Mađarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina). Kamp se organizira za dječake od 7-15 godina koji će tom prilikom trenirati u skladu s programom i metodama rada Arsenalove škole nogometa. Kamp će voditi vrhunski stručnjak Ton de Hoop, uz asistenciju trenera iz Arsenal FC Elite Academy SEE i Arsenalove škola nogometa, Virovitica-Hrvatska. Treninzi će biti organizirani i provođeni prema pojedinim dobnim skupinama. Ujedno, održat će se zaseban specijaliziran rad s vratarima. Osim treninga, tijekom kampa planirani su razni tematski seminari na kojima će predavati eminentni stručnjaci, ali i izleti znamenitostima Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

Kamp će se provoditi na terenima sportskog centra u Velikoj, a smještaj i prehrana igrača su osigurani. Konačan raspored rada Ljetnog kampa biti će utvrđen nakon zaključenja prijava i biti dostavljen svim prijavljenim sudionicima. Glavni pokrovitelji ovog velikog događanja za Općinu Velika i Požeško-slavonsku županiju su Općina Velika, Grad Pleternica, Grad Virovitica, a medijski pokrovitelji Glas Slavonije, www.nasice.org i Kronika požeško-slavonska.

Molim Vas da se za detalje o novinarskim akreditacijama obratite na e-mail slobodan.kadic@gmail.com jer bez valjane akreditacije ulaz na stadion neće biti moguć zbog strogih pravila praćenja Arsenalovih kampova, a kojih smo se dužni pridržavati. Za detaljnije informacije i obavijesti o Ljetnom kampu u Velikoj možete doznati na web stranicama:

http://www.opcina-velika.hr/arsenal/

http://www.opcina-velika.hr/arsenal/pdf/opce_informacije.pdf

Skip to content