Započelo asfaltiranje Poduzetničke zone III u Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Radovi na završetku najveće virovitičke zone – Poduzetničke zone III bliže se kraju. Tako je danas započelo i asfaltiranje spomenute zone čija glavna prometnica u zoni iznosi čak 2.004 metra koja se razvija u smjeru sjever-jug, dok prometnica u smjeru istok zapad ima 800 metara.Radovi na završetku najveće virovitičke zone – Poduzetničke zone III bliže se kraju. Tako je danas započelo i asfaltiranje spomenute zone čija glavna prometnica u zoni iznosi čak 2.004 metra koja se razvija u smjeru sjever-jug, dok prometnica u smjeru istok zapad ima 800 metara. Cesta sjever-jug, na sjeveru se priključuje na raskrižju postojećih cesta Vukovarske i Vinkovačke ulice, a na jugu završava priključkom na buduću cestu koja se pruža paralelno s cestom u ulici Sv. Križa. Cesta istok-zapad pruža se od kružnog toka u ulici Zlatnog polja, pa sve do ulice I. Zajca gdje je i započelo asfaltiranje.

Radove na Poduzetničkoj zoni III izvodi tvrtka Nikola d.o.o. iz Virovitice dok će samo asfaltiranje zone izvesti njihov kooperant – tvrtka Osijek-Koteks iz Osijeka i njihov završetak se očekuje za 10-ak radnih dana.
Početak asfaltiranja obišao je i gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin sa svojim suradnicima, te predstavnici tvrtke Nikola d.o.o..

Tom prigodom gradonačelnik Grada Virovitice nije skrivao zadovoljstvo što su započeli radovi na asfaltiranju Poduzetničke zone III, naglasivši da se na ovaj način stvaraju svi preduvjeti da na ovom mjestu uskoro počnu nicati novi pogoni budući da gotovo svakodnevno u Grad Viroviticu dolaze novi potencijalni investitori koji se raspituju za vrijeme završetka zone.

Skip to content