Započelo asfaltiranje nogostupa u najdužoj virovitičkoj ulici

Nakon što su odrađeni pripremni radovi započelo je asfaltiranje nogostupa u Ulici Matije Gupca u Virovitici, koja nosi i epitet najduže virovitičke ulice. Radi se o čak 1500 metara nogostupa koji će biti širine 1,4 metra, a vrijednost radova iznosi 654.556,00 kuna.

Radove izvodi tvrtka Ceste d.d. Bjelovar, tvrtka koja je na javnom natječaju izabrana za najpovoljnijeg ponuditelja i obavljaju je u okviru radova na sanaciji nerazvrstanih cesta i nogostupa na području grada Virovitice ukupne vrijednosti 7.634.811,00 kuna.

Radove na izgradnji nogostupa obišao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji nije krio zadovoljstvo dosadašnjim radovima kako na ovom nogostupu tako i na području cijelog grada te što će realizacija svih trenutnih projekata grad učiniti još ljepšim, ali što je najvažnije znatno povećati sigurnost građana. Radove je pozdravio i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Matije Gubec Drago Bašnec zahvalivši gradonačelniku što se nakon ulice Ferde Rusana, đure Basaričeka i izgradnje nogostupa koji Kreševo naselje povezuje s Osnovnom školom Ivane Brlić Mažuranić te uređenje VGŠK-e još jedan veliki projekt odrađuje na prostoru ovog dijela grada odnosno ovog mjesnog odbora.

matije-gupca-1

Skip to content