Započelo asfaltiranje ceste u Južnom bloku

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon obavljenih pripremnih radova danas je započelo asfaltiranje ceste u virovitičkom stambenom naselju Južni blok. Da podsjetimo 31. svibnja prošle godine gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor tvrtke Ceste d.d. Bjelovar Stjepan Bogović…Nakon obavljenih pripremnih radova danas je započelo asfaltiranje ceste u virovitičkom stambenom naselju Južni blok.

Da podsjetimo 31. svibnja prošle godine gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor tvrtke Ceste d.d. Bjelovar Stjepan Bogović koja je na javnom nadmetanju izabrana kao najpovoljniji ponuditelj potpisali su Ugovor o izgradnji ceste i druge komunalne infrastrukture u Južnom bloku. 

Grad će izgraditi kompletnu infrastrukturu koja se sastoji od nekoliko cesta zajedno s parkiralištima oko samih zgrada, izgraditi dječje igralište u sredini, kao i spojnu cestu na ulicu Nikole Tesle s ciljem preusmjeravanja dijela prometa s Pejačevićeve ulice.
Ta cesta će u konačnici postati sastavni dio buduće virovitičke južne obilaznice koja će ići od spoja prema Podgorju do izlaska kod Kauflanda na Podravsku magistralu.

Vrijednost radova za izgradnju ceste i druge komunalne infrastrukture u Južnom bloku iznosi 4.687.124,90 kuna

Skip to content