Započelo 7. Virovitičko kazališno ljeto

Svečanom premijerom predstave „Bila je to ševa” u režiji Igora Goluba, u izvedbi ansambla Kazališta Virovitica, koja je jučer održana u virovitičkom gradskom parku započelo je 7. Virovitičko kazališno ljeto.Svečanom premijerom predstave „Bila je to ševa” u režiji Igora Goluba, u izvedbi ansambla Kazališta Virovitica, koja je jučer održana u virovitičkom gradskom parku započelo je 7. Virovitičko kazališno ljeto.Predstava u kojoj su Romeo I Julija ne samo preživjeli, nego i dočekali svoje srednje godine i suočavaju se s uobičajenim problemima svojih vršnjaka – premisa je to koju je obradio židovski humorist Ephraim Kishon.

Briljantna izvedba Gorana Košija koji je uprizorio dva lika ( Romeo i pater Lorenzo) za čime ništa nisu zaostale i uloge Leukrecije (Vlasta Golub) i dojilje (Biserka Vrbenski) kojima se pridružio i sam redatelj u ulozi Williama Shakespearea u kombinaciji s vrlo satiričnom dramom priredili su brojnoj publici nezaboravnu večer, te poslali najbolji poziv onima koji su propustili jučer biti u gradskom parku i priuštiti si nezaboravnih 80-ak minuta.

Organizatori 7. Virovitičkog kazališnog ljeta za koje su sve predstave besplatne, su: Kazalište Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice. Ulaz na sve predstave Virovitičkog kazališnog ljeta je besplatan.

Skip to content