Započeli zemljani radovi na izgradnji proizvodne hale tvrtke Beki d.o.o. u Poduzetničkoj zoni III

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon što je tvrtka Beki d.o.o. zastupana po direktoru Ajredinu Abdiovskom od Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju Grada Virovitice ishodila rješenje za građenje kojim se odobrava građenje proizvodne hale za proizvodnju kožne obuće u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici, ovih dana tvrtka je započela sa izvođenjem zemljanih radova….Nakon što je tvrtka Beki d.o.o. zastupana po direktoru Ajredinu Abdiovskom od Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju Grada Virovitice ishodila rješenje za građenje kojim se odobrava građenje proizvodne hale za proizvodnju kožne obuće u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici, ovih dana tvrtka je započela sa izvođenjem zemljanih radova. 

Da podsjetimo, gospodarski kompleks će se prostirati na parceli od 10.208,00 m² sa više od 3.700,00 m² prostora unutar kojeg će se na etažama prizemlja i kata smjestiti upravni dio i prateći pomoćni prostori te pogon u kojem će se proizvoditi najpoznatiji međunarodni brandovi kožnih cipela između ostalih i Melluso (Italija) sa vrlo atraktivnom modernom ženskom obućom.

Tvrtka sada radi u prostorima bivše tvrtke“Ukus“ i ima 70 zaposlenih, sve što proizvede namijenjeno je za izvoz, a nakon izgradnje hale planira imati 150 zaposlenih djelatnika.   

Skip to content