Započeli radovi na rekonstrukciji i nadogradnji zgrade Doma zdravlja

Prigodnom svečanošću, danas je obilježen početak radova na rekonstrukciji i nadogradnji postojeće zgrade Doma zdravlja u Virovitici, za što je predviđeno 2.700.000,00 kuna.1 1226595864Prigodnom svečanošću, danas je obilježen početak radova na rekonstrukciji i nadogradnji postojeće zgrade Doma zdravlja u Virovitici, za što je predviđeno 2.700.000,00 kuna.

Projektant je tvrtka Arhis d.o.o. iz Slatine koja vrši i stručni nadzor nad radovima, dok je izvođač radova tvrtka Kobak iz Slatine. Nadogradnjom zgrade dobit će se novih 317 četvornih metara prostora. Službeni početak radova označili su župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i v.d. ravnateljice Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Grozda Jelovečki.

Tom se je prilikom virovitički gradonačelnik Ivica Kirin zahvalio svima koji su do sada pomogli na realizaciji ovog projekta kao i svih projekata na području grada Virovitice. Istaknuo je i da Grad Virovitica intenzivno radi na rješavanju parkirališta oko Opće bolnice te pozvao zaposlenike virovitičke Opće bolnice kao i ostale građane da preferiraju dolazak na svoje radno mjesto pješice kako bi se omogućilo ljudima iz drugih sredina da se lakše parkiraju na području grada sa jedne strane, a sa druge kako bi se manje zagađivao zrak u našem gradu. Napomenuo je i da je u planu izgradnja nove bolnice.

Skip to content