Započeli radovi na rekonstrukciji i izgradnji pristupne ceste i parkirališta tvrtke Virkom

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ovih dana virovitička tvrtka Virkom započela je s radovima na rekonstrukciji i izgradnji pristupne ceste i parkirališta kako bi svojim zaposlenicima i korisnicima osigurala sigurniji pristup tvrtki. Važno je napomenuti da projekt obuhvaća i izgradnju nogostupa koji do sada nije postojao te je pristup korisnicima bio otežan, a u više navrata i opasan.

– Postojeća pristupna cesta je dotrajala, bankine ne postoje, a prometne signalizacije, kao ni uređenog parkirališta nema. U ovu investiciju smo se upustili prije svega zbog sigurnosti, a samim time omogućavamo i svojim korisnicima ugodniji pristup. Dakle, radovi će obuhvatiti rekonstrukciju pristupne ceste, izgradnju nogostupa i novog parkirališta koje će biti svakodnevno i na raspolaganju ne samo našim korisnicima i djelatnicima, nego i sportašima i gostima Vegeške. U predviđenom periodu izvođenja radova, dakle u naredna 2 mjeseca, pristup Virkomu bit će osiguran od strane ulaza u Vegešku– rekla je direktorica Virkoma Margareta Ptiček koja je je radove obišla sa zamjenikom virovitičkog gradonačelnika Damirom Marenićem.

Vrijednost projekta je 2 milijuna kuna, a postupkom javne nabave odabrana je zajednica ponuditelja Ceste d.d. Bjelovar i Brana d.o.o. Virovitica.

Skip to content