Započeli 6. Moto susreti MK Kumova

U organizaciji Moto kluba «Kumovi», a povodom obilježavanja Dana grada, u sklopu manifestacije ”Rokovo 2011” u Virovitici su jučer počeli 6. Moto susreti MK Kumova. Po mnogima jedni od najbolje organiziranih moto susreta i ove će godine po svemu sudeći privući velik broj motorista.1 1312628138U organizaciji Moto kluba «Kumovi», a povodom obilježavanja Dana grada, u sklopu manifestacije ”Rokovo 2011” u Virovitici su jučer počeli 6. Moto susreti MK Kumova. Po mnogima jedni od najbolje organiziranih moto susreta i ove će godine po svemu sudeći privući velik broj motorista.

2 1312628138Bikeri pristigli iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja nisu krili zadovoljstvo onime što ih je u Virovitici dočekalo od vrlo susretljivih domaćina pa do odličnih uvjeta za odličan trodnevni boravak u Virovitici.

3 1312628138Prvi dan bikere je između ostalog zabavljao The pulse rock band, a za danas je predviđen defile ulicama grada u 17 sati kada će mnogobrojni Virovitičani kao i prethodnih godina moći vidjeti defile ulicama grada i nepreglednu kolonu ljubimaca na dva kotača dok je za večernje sate predviđen koncert na kojem će nastupiti High voltage (Tribute to AC/DC band) i The Trio (ZZ TOP Cover band).

Skip to content