Započela rekonstrukcija nogostupa od Ulice Ivana Kapistrana do Vegeške

U sklopu redovnog održavanja nerazvrstanih cesta, Grad Virovitica započeo je s rekonstrukcijom nogostupa u Ulici Ivana Kapistrana s nastavkom Ulice Stanka Vraza do Sportsko-rekreacijskog centra Vegeška, a radove su obišli gradonačelnik Ivica Kirin i pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Kristijan Sabo.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u sportsku infrastrukturu, posljednjih godina se povećao broj korisnika Vegeške koja je postala mjesto brojnih sportskih događanja. Nakon što je izgrađeno dječje igralište, nogometno igralište s umjetnom travom, postavljene tribine na velikom igralištu, uređen teren za boćanje i postavljena viseća kuglana, ovih dana je asfaltirano i košarkaško igralište, a uz navedeno tu su i postojeći teniski tereni te Streljački dom Virovitica. Paralelno s ulaganjem u sportsku infrastrukturu, pristupilo se i poboljšanju komunalne.

Nogostup od Ulice Ivana Kapistrana do Vegeške bio je u vrlo lošem stanju te će na ovaj način biti olakšan pristup brojnim rekreativcima i posjetiteljima.

Radove na rekonstrukciji izvode Ceste Bjelovar.

IMG 0316

Skip to content