Započela predavanja za drugu generaciju studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici

Uz nazočnost župana Virovitičko – podravske županije, Tomislava Tolušića, gradonačelnika Virovitice, Ivice Kirina, privremene dekanice Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Vesne Bedeković…
Uz nazočnost župana Virovitičko – podravske županije, Tomislava Tolušića, gradonačelnika Virovitice, Ivice Kirina, privremene dekanice Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Vesne Bedeković, pomoćnika dekana za nastavu Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici Olivera Jukića, danas je u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici održan „dekanski sat” na kojem su se nazočni upoznali s drugom generacijom upisanih studenta u navedenu visoku školu. Naime, ove godine upisano je novih 170 studenata što uz 180 studenta upisanih prošle godine, čini brojku od 350 studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici.

Na taj način, započela su predavanja za studente na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici. Nazočnim studentima obratila se Vesna Bedeković, privremena dekanica Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, te gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin koji je između ostalog istaknuo važnost navedene Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, ali naglasio i sljedeće.

– Želja nam je da što više mladih ljudi studira u našem gradu, ali i da oni koji su otišli studirati u neke druge gradove, po završetku svoga školovanja, vrate se u Viroviticu i obogate svoju sredinu znanjem koje su stekli, a na nama je omogućiti im radna mjesta kako bi ova sredina i nadalje napredovala.

Osim toga, nazočnima se obratio i župan Virovitičko – podravske županije Tomislav Tolušić, županije koja je pokrenula brojne projekte ulaganja u školstvo, županije koja je svjesna ulaganja u znanost, u obrazovanje, u znanje, jedinog pravilnog ulaganje u budućnost, ulaganja u obrazovni sustav koji je nositelj razvitka i napretka društva i cjelokupne zajednice.

– Iznimno smo ponosni na Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici i radimo sve kako bi uvjeti studiranja bili što bolji. Idući tjedan, potpisati ćemo ugovor o prehrani studenata, a uskoro ćemo imati i student servis za studente ove visokoškolske ustanove. Stvaramo najbolje uvjete za vaše školovanje – istaknuo je župan Virovitičko – podravske županije, Tomislav Tolušić.
(vpz.hr)

Skip to content