Započela predavanja četvrtoj generaciji studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici

Uz nazočnost rektorice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeku, Gordane Kralik, virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića, gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, dekanice Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Vesne Bedeković…Uz nazočnost rektorice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeku, Gordane Kralik, virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića, gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, dekanice Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Vesne Bedeković, uz „dekanski sat”, i službeno je započela nova akademska godina za nove studente Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Tako su započela predavanja za četvrtu generaciju studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, smjer informatički menadžment te za prvu generaciju studenata smjer menadžment ruralnog turizma. U prigodi „dekanskog sata”, brucoše Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, uz dekanicu Vesnu Bedeković, pozdravio je i zažalio im uspjeh u daljnjem školovanju župan Tomislav Tolušić. Župan Tolušić, između ostalog, istaknuo je kako će iduće godine, studenti VSMTI-a, studiranje nastaviti u novom prostoru, zgradi Veleučilišta koje se nalazi na području bivše Vojarne.

Osim toga, čestitao im je jer su izabrali studiranje na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a za što su između ostalih, i Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica stvorili potrebne uvjete za njihovo obrazovanje, jer, istaknuo je župan Tolušić, i mladi s ovoga područja zaslužuju imati visoku školu, i samim time mogućnost studiranja u Virovitičko-podravskoj županiji, kao i mladi u drugim sredina u Republici Hrvatskoj. Rektorica Gordana Kralik, čestitala je studentima na upisu na Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici te im poželjela mnogo uspjeha u njihovom daljnjem školovanju.

Inače, trenutno, Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici, trenutno u oba smjera pohađa više od 700 studenata, a iz prve generacije, ove jeseni ih je diplomiralo ukupno 36, od čega je desetero nastavilo daljnje studiranje.

(www.vpz.hr)

Skip to content