Započela isplata za drva

Grad Virovitica započeo je sa isplatom sredstava za podmirenje troškovakorisnicima pomoči za uzdržavanje koji se griju na drva. Tom prigodomdanašnjoj isplati nazočio je i gradonačelnik Zvonko Kožnjak koji jeiskoristio priliku da porazgovara sa korisnicima socijalne skrbi oproblemima s kojima se najčešće susreću. Ovogodišnji odobreni iznos zasamca ili obitelj iznosi 950,00 kuna.
Grad Virovitica započeo je sa isplatom sredstava za podmirenje troškova korisnicima pomoči za uzdržavanje koji se griju na drva. Tom prigodom današnjoj isplati nazočio je i gradonačelnik Zvonko Kožnjak koji je iskoristio priliku da porazgovara sa korisnicima socijalne skrbi o problemima s kojima se najčešće susreću. Ovogodišnji odobreni iznos za samca ili obitelj iznosi 950,00 kuna.

Prema popisu Centra za socijalnu skrb pravo na isplatu ima 194 korisnika socijalne skrbi što ukupno iznosi 184.300,00 kuna. Grad je ovog tjedna svima koji ostvaruju navedeno pravo poslao pisane obavijesti na kućne adrese, a isplata se vrši svaki radni dan u prostorima Gradske uprave ( Stjepana Radića 21, 3 kat ) u vremenu od 8:00 – 13:00 sati do 02. listopada 2007. godine.

Skip to content