Zaklada “Slagalica” raspisala natječaj za financijsku potporu projektima razvoja društvenog kapitala zajednice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

„Slagalica“ – zaklada za razvoj lokalne zajednice sa sjedištem u Osijeku raspisala je danas, 17. kolovoza 2012. godine, natječaj za financijsku potporu projektima Društveni kapital zajednice.

Jedan od ciljeva ovog natječaja je osnaživanje lokalnih potencijala i međusektorske suradnje za smanjenje društvene isključenosti i siromaštva te održivi razvoj lokalne zajednice

Na natječaj se mogu prijaviti isključivo udruge registrirane u Republici Hrvatskoj koje aktivno djeluju najmanje 1 (jednu) godinu od dana registracije do dana raspisivanja ovog natječaja na lokalnoj i područnoj razini u županijama: Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj i Virovitičko-podravskoj.

Visina financijske potpore je od 25.000,00 Kn do 40.000,00 Kn, a broj potpora koji će se dodijeliti je do 5 potpora (za svaku županiju obuhvaćenu natječajem po jedan projekt)

Rok za prijavu na natječaj je 17. rujna 2012. godine.

Više informacija o raspisanom natječaju te prijavne obrasce može se pronaći na www.zaklada-slagalica.hr, a za sva dodatna pitanja slobodno se možete obratiti u VIDRA-u – Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.ravidra.hr)

Skip to content