Zahvala gradonačelnika Ivice Kirina povodom dobivanja Zelenog cvijeta

Povodom dobivanja priznanja Hrvatske turističke zajednice Zeleni cvijet sa zlatnim znakom za osvojeno 1. mjesto u kategoriji najuređenijeg mjesta od 10.000 do 30.000 stanovnika gradonačelnik Ivica Kirin zahvaljuje se svima  koji su svojim radom i idejama doprinijeli i sudjelovali u dugogodišnjim naporima gradske uprave da grad Virovitica postane jedan od najljepših i najčišćih gradova u Hrvatskoj. Prvenstveno se to odnosi na djelatnike gradskog komunalnog odjela, djelatnike Flore Vtc, djelatnike javnih radova, predsjednike mjesnih odbora, ekološke udruge i sve građane koji svojim vlastitim ponašanjem daju doprinos očuvanju čistog okoliša, a uređivanjem svojih okućnica uljepšavaju svoj grad.

Ono što danas razlikuje Viroviticu od većine drugih gradova i čime se svaki Virovitičanin može ponositi, osim ljepote i čistoće, svakako je Virovitica jedan od gradova koji pokreću Hrvatsku, da ima jednu od najtransparentnijih gradskih uprava, najbolje poduzetničke zone u Hrvatskoj, najbrže izdavanje dozvola i jednu od najboljih gruntovnica, razdvajanje otpada, pučka kuhinja koju sufinancira Grad, azil za životinje u kojem se životinje ne ubijaju, gradska blagajna, lokalna riznica, besplatno korištenje gradskih vrtova za potrebite, 17 novih dječjih igrališta ….

Možda nismo po broju stanovnika velik grad, ali smo veliki po sadržaju i ljudima koji u njemu žive na kraju zahvale naglasio je gradonačelnik Kirin.

Skip to content