Za vrijeme utakmica hrvatske nogometne reprezentacije radno vrijeme ugostiteljskih objekata bit će produženo do 3.00 sata

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

navijačiKako utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva počinju u kasnim večernjim satima, a po tradiciji velik broj Virovitičana gleda prijenose nogometnih utakmica u ugostiteljskim objektima brojni ugostitelji s područja grada Virovitice postavili su pitanje produženja radnog vremena u dane igranja hrvatske nogometne reprezentacije. Tim povodom na Kolegiju gradonačelnika razmotrena je Odluka o produženju radnog vremena ugostiteljskih objekata u vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Spomenutom Odlukom se na dan sa 12. lipnja na 13. lipanj, sa 18. lipnja na 19. lipanj, te sa 23. lipnja na 24. lipanj 2014. godine rano vrijeme produžuje do 3.00 sata.

Gradonačelnik Ivica Kirin iskoristio je prigodu da zaželi našim reprezentativcima puno uspjeha u Brazilu uz nadu da će se morati donijeti još jedna odluka o produženju radnog vremena što bi značilo i naš prolazak u daljnji krug natjecanja. Za produženje radnog vremena ugostitelji trebaju podnijeti zahtjev.

Zahtjev za produženje radnog vremena ugostiteljskog objekta

UPLATNICE ZA PRISTOJBE

Skip to content