Za VIROEXPO produženo vrijeme rada ugostiteljskih objekata do 5.00 sati

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na danas održanoj sjednici Kolegija gradonačelnika razmotreno je produženje radnog vremena ugostiteljskih objekata na području grada Virovitice u dane održavanja sajma VIROEXPO 2011. Na zahtjev ugostitelja vezano uz predstojeći sajam te velik broj posjetitelja…Na danas održanoj sjednici Kolegija gradonačelnika razmotreno je produženje radnog vremena ugostiteljskih objekata na području grada Virovitice u dane održavanja sajma VIROEXPO 2011. Na zahtjev ugostitelja vezano uz predstojeći sajam te velik broj posjetitelja koji će tih dana gostovati u gradu planira se produženje radnog vremena ugostiteljskih objekata i to sa 21. na 22. siječnja i sa 22. na 23. siječnja 2011. godine kada radno vrijeme ugostiteljskih objekata može trajati do 5.00 sati.
Isto tako treba naglasiti da izvor glazbe na otvorenim i zatvorenim terasama ne smije biti nakon 24 sata kako bi se izbjeglo remećenje noćnog mira za građane koji stanuju u neposrednoj blizini ugostiteljskih objekata.

Tom prilikom gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin pozvao je sve ugostitelje koji žele produžiti radno vrijeme u navedene dane da na vrijeme podnesu zahtjev u Upravni odjel za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice, Trg kralja Tomislava 6, kako bi im se pravovremeno moglo izdati rješenje o produžetku radnog vremena.

Skip to content