Za sav promet zatvoren dio ulice Svetog Križa u Milanovcu

Uslijed povećanja temperatura koje je rezultiralo topljenjem snijega i obilnih padalina (kiše) na našem području, pojavile su se vodene bujice osobito u podnožju Bilogore.1 1233821596Uslijed povećanja temperatura koje je rezultiralo topljenjem snijega i obilnih padalina (kiše) na našem području, pojavile su se vodene bujice osobito u podnožju Bilogore. Uslijed toga došlo je do pojave klizišta, te odrona dijela asfaltirane ceste u ulici Svetog Križa u prigradskom naselju Milanovac. Samo zahvaljujući savjesnosti građana i brzoj intervenciji Odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Grada Virovitice, te Cesta d.d. Bjelovar koje obavljaju održavanje nerazvrstanih cesta, kanala i mostova na području grada Virovitice, ovaj dio prometnice zatvoren je za sav promet, te su tako izbjegnute i moguće teže posljedice.

Uzimajući u obzir činjenicu da promet navedenom dionicom predstavlja potencijalnu opasnost za sve njegove sudionike sve do njezine sanacije ovaj dio ceste biti će zatvoren za prometovanje svih vozila u oba smjera.
Kako saznajemo iz Odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Grada Virovitice sanaciji navedene prometnice pristupiti će se u najbržem mogućem roku čim vremenske prilike to budu dopustile.

Skip to content