“ZA NAŠE KLINCE” Virovitičani i njihovi mališani uredili igralište za sportsko druženje u subotu, 11. kolovoza

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Kada se okupe mali aktivni Virovitičani i u svoj svijet uvuku roditelje, tada nastaje sportsko druženje „Za naše klince“. Ovo druženje u subotu organiziraju stanovnici Ulice Eugena Kumičića i Dobriše Cesarića uz pomoć Mjesnog odbora J.J. Strossmayera na dječjem igralištu u Ulici Dobriše Cesarića.

Za logistiku zaduženi su roditelji, a sav ostali kreativan posao preuzeli su mališani. Osmislili su čak 9 igara u kojima će se natjecati, među kojima je skakanje u vrećama i dječja alka. Oni će animirati natjecatelje i voditi natjecanje, a da velikima ne bude dosadno, organizirali su im natjecanje u nogometu i košarci. Isto tako nagovorili su i mame da kuhaju grah kako nitko od sportaša ne bi bio gladan.

Kako bi igralište bilo spremno za sportsko druženje, tate su se jučer okupili i uredili ga. Prema riječima predsjednika Mjesnog odbora Hrvoja Belobrka, iscrtali su linije, počistili smeće, a ovih dana planiraju i pokositi travu. „Za naše klince“ održat će se u subotu, 11. kolovoza od 10 do 15 sati i pozvani su svi mališani s područja Mjesnog odbora J.J. Strossmayera. (www.icv.hr, ml; foto: Facebook)

Skip to content