Za još ljepši grad….

Flora VTC jedinstveno i prepoznatljivo urediti će sve EKO-OTOKE u Gradu. Nakon vrlo dobro prihvaćene aktivnosti građana u izdvajanju korisnih sastojaka otpada, EKO-OTOCI postali su puno posjećenija lokacija nego do sada.
1 1239790143Flora VTC jedinstveno i prepoznatljivo urediti će sve EKO-OTOKE u Gradu.
Nakon vrlo dobro prihvaćene aktivnosti građana u izdvajanju korisnih sastojaka otpada, EKO-OTOCI postali su puno posjećenija lokacija nego do sada.
Kako bi ta mjesta bila uočljivija, pristupačnija i ugodnija za korištenje FLORA će ih obnoviti i urediti na ponos Grada. Ogledni primjer novog EKO-OTOKA danas je obišao i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je iskreno zadivljen ovom Florinom akcijom dao podršku gradskom komunalnom poduzeću za nastavak ovakvih aktivnosti.
Kao gradonačelnik Grada Virovitice doista sam presretan što će naš grad uskoro ukrasiti 10 ovakvih EKO-OTOKA kao i sa činjenicom da imamo ovako kvalitetno gradsko komunalno poduzeće koje u stopu slijedi sve svjetske trendove i ovaj naš grad čini iz dana u dan sve ljepšim i ugodnijim za življenje rekao je tom prilikom gradonačelnik Kirin.

2 1239790165

Skip to content