ZA JOŠ BOLJE GRIJANJE: U Pejačevićevoj ulici u tijeku radovi na zamjeni toplovoda

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Tvrtka Poslovni park ovog tjedna je počela s investicijom zamjene toplovoda u Pejačevićevoj ulici u Virovitici. Nakon više od 15 godina, dotrajale željezne cijevi mijenjaju se s novim plastificiranim cijevima s izolacijom.

Investicija je vrijedna 340.000,00 kuna (bez PDV-a), a tvrtka će time, u konačnici, stanarima u Pejačevićevoj omogućiti još bolje grijanje.

Svake godine do sada smo imali problem u sezoni grijanja i to po nekoliko puta jer je zbog dotrajalosti dolazilo do puknuća cijevi. Cijevi su bile podložne koroziji, a izolacija je također bila neučinkovita. Završetkom ove investicije riješili smo Pejačevićevu što se tiče toplinske energije, rekao je direktor tvrtke Poslovni park Matija Mustač.

Radove na zamjeni toplovoda obišao je i gradonačelnik Ivica Kirin s gradskim pročelnikom Kristijanom Sabom, a tom prilikom direktor Matija Mustač je najavio i nove radove u Pejačevićevoj po završetku ove investicije. Radi se o novom parkiralištu i to za potrebe vrtića.

Izgradnjom parkirališta s 46 novih parkirnih mjesta riješit ćemo problem parkiranja u tom dijelu te spriječiti zaustavljanje pored vrtića. Zbog sigurnosti djece, bit će jedan jednosmjeran pravac i to s istočne strane, dok će sa zapadne biti dvosmjeran promet. Parkirališta uz vrtićku zgradu bit će uzdužna te ćemo time omogućiti nesmetan izlaz stanarima Pejačevićeve 3, dodao je Mustač. (virovitica.hr)

Skip to content