Za Agroexpo 2012 – 2. Sajam agro proizvoda i opreme prijavljeno 60 izlagača

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je sastanak Organizacijskog odbora 2. sajma agro proizvoda i opreme Agroexpo 2012. Na sastanku je definiran početak održavanja sajma za 1. rujna u 8:00 sati, dok je svečano otvorenje u 10:00 sati. Osim otvorenja sajma dogovoreni su detalji oko kulturno-umjetničkog programa koji će se održati na pozornici te ostali popratni sadržaji. Ukupno je do sada prijavljeno 60 izlagača, a sajam će se održavati u centru Virovitice, ulica Ferde Rusana, od kružnog toka kod kavane Nova do autobusnog kolodvora. Svečano otvorenje biti će na Trgu kralja Tomislava (ispod sata).

Sukladno zaključcima Odbora po prvi puta će se suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije, na području županije provesti kemijsko ocjenjivanje uzoraka meda, dok će se aktivnosti senzoričkog ocjenjivanja i dalje provoditi, kao i prethodnih godina, u dobroj suradnji sa Agronomskim fakultetom u Zagrebu. Aktivnosti senzoričkog ocjenjivanja predvoditi će prof. dr. sc. Nikola Kezić i prof. dr. sc. Dragan Bubalo.

Uz prethodno najavljeno sajamsko događanje 01. rujna 2012. obilježiti će se i Dan udruga Virovitičko-podravske županije, koje će na istom prostoru predstaviti svoj rad i djelovanje kroz izložbu svojih rukotvorina i radova te brojne kulturno umjetničke nastupe, a sve povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr)

Skip to content