Web platforma za OPGove: Udruga “Inovativni projekti” u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija provodi projekt “OPGovi Hrvatske”

Udruga „Inovativni projekti“ zajedno s Hrvatskom zajednicom županija provodi projekt „OPGovi Hrvatske“. Način funkcioniranja njihove web platforme www.opgovi.hr je vlastito dodavanje podataka od strane OPG-ova s obzirom da se radi o osobnim podatcima. U Hrvatskoj je registrirano 162.966 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad. Upravo to je temeljna svrha ove platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG. Ovaj projekt je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge i članova Hrvatske zajednice županija.
Glavna je misija ovoga projekta pružati relevantne informacije i redovito ažurirane podatke o hrvatskim OPG-ovima, biti im stalna podrška u razvoju te ih na najbolji mogući način prezentirati krajnjim korisnicima njihovih proizvoda.
Dodatne informacije možete dobiti na mailu: info@opgovi.hr, broju mobitela 098 164 97 79 ili na web stranici: https://www.opgovi.hr/ .

U privitku prenosimo upute za registraciju: Upute za registraciju OPG-a

Skip to content